Shipment Gratis verzending v.a. € 99,-
Phone 0528 - 204 025
Zoeken
Inloggen


Nieuwe klant
Login
Ons Assortiment

Openingstijden:

Woensdag 10.00 uur - 21.00 uur
Donderdag 10.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur - 16.00 uur

Foto

Retouren

Op deze pagina vind u alle informatie die u nodig heeft om een artikel of besteling retour te sturen. Let op, volg de correcte wijze om misverstanden of andere problemen te voorkomen, uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen 0528-356885 of info@pvc24.nl

U kunt een retour aan melden via het onderstaande retourformulier, uiteraard kan dit ook telefonisch of middels een email. Let wel op dat wij onderstaande gegevens nodig zijn om uw retour correct te kunnen verwerken.

Ga direct naar het retourformulier.

Let op : Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd!

Voorwaarden retouren:

Retour sturen van onbeschadigde artikelen

U kunt een bestelling of enkele producten bij ons retourneren, u dient dit binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar te maken bij ons. U heeft dan nog eens 14 dagen om het retour te sturen. Op maat gemaakte of gezaagde artikelen kunnen niet retour gestuurd worden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat PVC24 niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track & trace nummer en bewaar deze goed.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. 

De verzendkosten voor onbeschadigde artikelen zijn voor uw eigen rekening tenzij ander is overeengekomen.
 

Retourneren van verkeerde of beschadigde zending.

Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd artikel ontvangt. Wanneer een artikel defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om direct na ontvangst, maar uiterlijk binnen 14 dagen contact met ons op te nemen.

De verzendkosten voor het retourneren van beschadigde of verkeerd geleverde artikelen zijn voor rekening van PVC24 en neemt u contact met ons op voor een pakketzegel.

Retourzegel bij verkeerde of beschadigde zending.

Wanneer u de retourzending vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van TNT Post. Wel dient u op het pakket een zegel te plakken, deze ontvangt u van ons en is tevens het bewijs dat de retour is goedgekeurd.

Terugbetaling

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Bij het retourneren van onbeschadigde artikelen ontvangt u geen vervangend exemplaar. Wij betalen het door u betaalde bedrag terug of uw betalingverplichting komt te vervallen als u nog niet heeft betaald. Heeft u buiten uw schuld een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen sturen wij u per omgaande een vervangend artikel. Als u aangeeft dat u geen vervangend artikel wenst, betalen wij het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening en komt uw betalingsverplichting te vervallen.
 

Retour buiten de voorwaarden

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice.

Let op : Op maat gemaakte artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd!

 
 
 
 

Adresgegevens:

PVC24
Industrieweg 40
7921JP Zuidwolde
Tel: 0528 - 204 025
E-mail: info@pvc24.nl
KvK 62390252