Shipment Gratis verzending v.a. € 99,-
Phone 0528 - 204 025
Zoeken
Inloggen


Nieuwe klant
Login
Ons Assortiment

Openingstijden:

Woensdag 10.00 uur - 21.00 uur
Donderdag 10.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur - 16.00 uur

Wij bieden u een compleet assortiment met bodemdrains en doorvoeren, voor vijvers, filters, zwembaden en andere toepassingen.

De schroefdoorvoeren zijn na plaatsing waterdicht, de andere doovroeren, bodem- en zijdrains dienen gekit te worden. wij adviseren de Aquaking Vijversealer te gebruiken, deze kunt zelf onderwater toepassen. 

 

Vijver starterspakket Vijver
starterspakket

 
Bodemdrain Bodemdrain
 
Skimmer Skimmers


 
Doorvoeren Doorvoeren


 
Vijversealer kit zwart Vijversealer kit
zwart

 
     

 

Bodemdrain

De bodemdrains welke PVC24 u aanbiedt zijn uitgerust met kamer en compleet met deksel, flens en RVS schroeven.

Wij hebben 2 maten bodemdrains met kamer, de standaard 110mm. welke het meest gebruikt word bij aanleg van (koi)vijvers. Deze drain is geschikt om bij een oppervlakte van 3 meter bij 3 meter vuil af te voeren. bij een grotere oppervlakte adviseren wij 2 of meerdere bodemdrains te plaatsen. Naast het model 110mm. hebben wij ook een 50mm. variant, deze is qua model exact hetzelfde alleen dan in een kleinere variant, uitgevoerd met een 50mm. aansluiting. Deze word veelal toegepast in quarantainesystemen of kleinere vijvers met een pompgevoerd systeem.

Beide bodemdrains zijn ook te verkrijgen in een beluchte variant, dit wil zeggen dat er een luchttoevoer op zit en is de deksel vervangen door een rubberen luchtschotel.

Skimmer

Een skimmer heeft als werking in een vijver of zwembad, het afvoeren van oppervlakte vuil als stof, blad, insecten etc. De meest voorkomende is de drijvende skimmer, een andere mogelijkheid is een losse skimmer. Deze skimmer is voorzien van een pomp en vangt het vuil op middels de sponzen. Makkelijk toe te passen, men zet deze in het water, stekker in het stopcontact en u heeft een skimmer.

Doorvoeren

PVC24 heeft een compleet assortiment met doorvoeren, van wandoorvoer met flens tot witlofdoorvoeren. Alle doorvoeren zijn scherp geprijsd en worden compleet geleverd. Ook bij deze artikelen hebben wij staffelprijzen, dus meer is minder.

Wandoorvoer dikwandig: dit is een dikwandige doorvoer welke ook wel folie doorvoer word genoemd, word compleet geleverd met flens en rvs schroeven. 

Zijdrain/bodemdrain: dit is een dikwandige doorvoer echter word geleverd met een afdekkap om zo een betere aanvoer te creeren, word toegepast waar een bodemdrain niet geplaats kan worden.

Witlofdoorvoer/PVC tankdoorvoer: beide doorvoeren zijn uitgerust met een rubber voor afdichting. U kunt door de ring aan te draaien een waterdichte doorvoer plaatsen. Het verschil is dat bij een witlofdoorvoer een buis er niet in gelijmd dient te worden.

Schroefdoorvoer: deze doorvoeren worden veelal gebruikt bij quarantaine systemen of filtersystemen. Makkelijk toe te passen en waterdicht middels de ring die als pakking er tussen zit.


» Vijver Starterspakket » Bodemdrain » Doorvoeren » Skimmers » Vijversealer Kit Zwart
 
 
 
 

Adresgegevens:

PVC24
Industrieweg 40
7921JP Zuidwolde
Tel: 0528 - 204 025
E-mail: info@pvc24.nl
KvK 62390252