Shipment Gratis verzending v.a. € 99,-
Phone 0528 - 204 025
Zoeken
Inloggen


Nieuwe klant
Login
Ons Assortiment

Openingstijden:

Woensdag 10.00 uur - 21.00 uur
Donderdag 10.00 uur - 18.00 uur
Vrijdag 10.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag 10.00 uur - 16.00 uur

Bent u van plan om een pvc afvoer of riolering aan te gaan leggen? Dan bent u bij PVC24 aan het juiste adres! Wij hebben een zeer compleet assortiment met kwalitatieve PVC afvoerbuizen en hulpstukken voor diverse doeleinden. Alle producten in ons afvoer PVC assortiment voldoen aan de KOMO eisen en komen van gerenommeerde fabrikanten zoals Wavin, Pipelife e.d.

PVC riolering en afvoer producten zijn bij ons standaard verkrijgbaar in de maten van 32mm t/m 315mm. Veel maten die u meestal niet kunt vinden in de bouwmarkten zitten bij ons standaard in het assortiment!

Heeft u een zakelijke aanvraag met grote aantallen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

 

PVC afvoerbuizen PVC afvoerbuizen
 
Afvoer PVC lijmverbinding Afvoer PVC
lijmverbinding

 
Afvoer PVC manchet Afvoer PVC
manchet

 
Hemelwater afvoer PVC Hemelwater afvoer PVC
 
PP Binnenriolering PP Binnenriolering
 
Vloerputten Vloerputten

 
   

 

Tips voor de praktijk:

  • Gebruik de juiste lijm, als Griffon T88 of Griffon Uni 100.
  • Schuur het product eerst ruw op, zowel de buis als de koppeling.
  • Reinig het product goed.
  • Schuif de producten recht over elkaar en draai ze niet onnodig na het verlijmen.

Uitleg toepassingen

Wanneer er bij een PVC artikel in deze de volgende vermeldingen staan dan is deze als volgt toepasbaar:

  • Mof, met een lijmmof word de maat inwendig aangegeven en is hier in een buis of een spie met dezelfde maat te lijmen.
  • Spie, wanneer er spie vermeld word dan deze maat uitwending en deze past in een artikel met een lijmmof van dezelfde maat.
  • Mof/Spie, wanneer dit bij een product vermeld word dan bedoeld met dat 1 zijde een mof aansluiting heeft en 1 zijde een spie aansluiting.

Afvoer PVC

PVC producten worden veel gebruikt om vuilwater af te voeren in en rondom de woning. Bijvoorbeeld in de keuken, toilet en badkamer maar ook voor hemelwater afvoer wordt afvoer pvc gebruikt. Maar tegenwoordig wordt het op veel meer plekken toegepast zoals voor vijverbouw, zwembaden en beregeningsinstallaties.

 

Bij het aanleggen van rioleringen in en rondom gebouwen wordt ook vaak gekozen voor een pvc riolering. Hierbij dient u wel te kiezen voor een PVC afvoerbuis die SN4 of SN8 gekeurd is. Rioleringsbuizen zijn voorzien van een manchet aansluiting die inwendig is voorzien van een rubberen ring. Deze ring zorgt ervoor dat wanneer er een PVC buis in wordt geschoven hij goed is afgedicht en weer probleemloos kan worden losgemaakt.

 

Riolering PVC kopen

Bij PVC24 vind je een zeer uitgebreid afvoer en riolering pvc tegen zeer scherpe prijzen. Al onze producten voldoen aan de gestelde KOMO eisen en komen van gerenommeerde merken. Wanneer je graag advies of extra informatie wil kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard kun u ook langskomen in onze winkel» PVC afvoerbuizen » Afvoer PVC Lijmverbinding » Afvoer PVC Manchet » Hemelwater Afvoer PVC » PP Binnenriolering » Vloerputten en Afvoer
 
 
 
 

Adresgegevens:

PVC24
Industrieweg 40
7921JP Zuidwolde
Tel: 0528 - 204 025
E-mail: info@pvc24.nl
KvK 62390252