Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

Afvoer PVC Manchet

Afvoer PVC Manchet

PVC24 heeft een compleet assortiment Buiten Riolering, dit is het meest gebruikte PVC in de volksmond afvoer PVC genoemd.

Komo keuring

Wij werken enkel met Komo gekeurde artikelen, uitgevoerd in de kleur grijs RAL7037.

Manchet

Het Buiten Riolering PVC is voorzien van een manchet of een spie aansluiting, lijmen is dus niet nodig en bij calmiteiten makkelijk te herstellen. Het complete buitenriolering PVC assortiment is verkrijgbaar in de maten 110mm. t/m 160mm. Bekijk onze staffelprijzen voor nog meer voordeel!

Afvoer PVC Manchet

Afvoer PVC Manchet voor Buitenriolering wordt op vele manieren toegepast. Wij bieden u een compleet PVC assortiment met scherpe prijzen voor zowel de consument als zakelijke klant.

Compleet Assortiment

Wij bieden u een compleet assortiment PVC met buizen en hulpstukken voor uw binnenriolering. Moffen, bochten, T-stukken met dubbele mof, met mof en spie etc. Wij werken enkel met producten welke een Komo-keur hebben.

Uitleg benaming:

Wanneer er bij een PVC artikel in de categorie Buitenriolering manchet de volgende vermeldingen staan dan is deze als volgt toepasbaar:

Mof, met een manchet mof word de maat inwendig aangegeven en is hier in een buis of een spie met dezelfde maat te schuiven.

Spie, wanneer er spie vermeld word dan deze maat uitwending en deze past in een artikel met een manchetmof van dezelfde maat.

Mof/Spie, wanneer dit bij een product vermeld word dan bedoeld met dat 1 zijde een mof aanlsluiting heeft en 1 zijde een spie aansluiting.

Tips voor de praktijk:

Product eerst goed ontbramen na het zagen.
Product goed reingingen.
Beide producten, dus buis of spie en manchet insmeren met Griffon Glijmiddel
Producten rechtoverelkaar schuif en niet onnodig draaien na bevestiging.

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 835 reviews.