Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

Bodemdrain met kamer

Bodemdrain met kamer

Alle 6 resultaten

Bodemdrain met Kamer

Bodemdrain met kamer is bij ons verkrijgbaar in de Kleur: Zwart
Verkrijgbaar in de maten: 50mm. & 110mm. Al onze bodemdrains met kamer hebben een KOMO keur.

Wenst u grotere aantallen Bodemdrain met kamer te bestellen neem dan contact met ons op.

Heeft u een zakelijke aanvraag met grote aantallen Bodemdrain met kamer?  Of wanneer je graag advies of meer informatie wil voordat je een Bodemdrain met kamer gaat kopen, dan staan wij u graag te woord.

Bekijk onze staffelprijzen voor nog meer voordeel!

Doorvoeren

PVC24 heeft een compleet assortiment met doorvoeren, van wandoorvoer met flens tot witlofdoorvoeren. Alle doorvoeren zijn scherp geprijsd en worden compleet geleverd. Ook bij deze artikelen hebben wij staffelprijzen, dus meer is minder.

Wandoorvoer dikwandig: dit is een dikwandige doorvoer welke ook wel folie doorvoer word genoemd, word compleet geleverd met flens en rvs schroeven.

Zijdrain/bodemdrain: dit is een dikwandige doorvoer echter word geleverd met een afdekkap om zo een betere aanvoer te creeren, word toegepast waar een bodemdrain niet geplaats kan worden.

Witlofdoorvoer/PVC tankdoorvoer: beide doorvoeren zijn uitgerust met een rubber voor afdichting. U kunt door de ring aan te draaien een waterdichte doorvoer plaatsen. Het verschil is dat bij een witlofdoorvoer een buis er niet in gelijmd dient te worden.

Schroefdoorvoer: deze doorvoeren worden veelal gebruikt bij quarantaine systemen of filtersystemen. Makkelijk toe te passen en waterdicht middels de ring die als pakking er tussen zit.

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 836 reviews.