Toont alle 6 resultaten

Doorvoer kopen bij PVC24

Bij PVC24 vind je een compleet assortiment met doorvoeren. Van een wanddoorvoer tot witlofdoorvoeren. Alles is scherp geprijsd en wordt compleet geleverd, ook te verkrijgen met staffelkorting.

Wanddoorvoer dikwandig: dit is een dikwandige doorvoer welke ook wel foliedoorvoer word genoemd, word compleet geleverd met flens en rvs schroeven.

Zijdrain/bodemdrain: dit is een dikwandige doorvoer echter word geleverd met een afdekkap om zo een betere aanvoer te creeren, word toegepast waar een bodemdrain niet geplaats kan worden.

Witlofdoorvoer/PVC tankdoorvoer: beide pvc doorvoeren zijn uitgerust met een rubber voor afdichting. U kunt door de ring aan te draaien een waterdichte doorvoer plaatsen. Het verschil is dat bij een witlofdoorvoer een buis er niet in gelijmd dient te worden.

Schroefdoorvoer: deze doorvoeren worden veelal gebruikt bij quarantaine systemen of filtersystemen. Makkelijk toe te passen en waterdicht middels de ring die als pakking er tussen zit.
De toepassingsmogelijkheden die u heeft

Aan de afwerking van een vijver worden tegenwoordig hoge eisen gesteld. Denk bijvoorbeeld aan de volgende onderdelen waarbij dit van toepassing is.

De verbinding tussen de zwemzone en filterzone.
De mogelijkheid om kabels weg te werken.
De optie om slangen onzichtbaar weg te werken.

Het is wel bekend dat de buizen die door de waterdichting doorkomen er niet mooi uitzien. Toch is het perfect afdichten hiervan niet altijd even eenvoudig gebleken. Echter met een goede doorvoer komt daar verandering in en biedt daarmee de perfecte oplossing op dit probleem. De doorvoeren hebben namelijk aan een kant een pvc aansluiting. Hiermee kunt u een buis op zeer eenvoudige wijze vastlijmen. Aan de andere zijde is de doorvoer van een plat stuk voorzien waaraan een flens is verbonden. Tussen de flens en de doorvoer wordt een rubberfolie geklemd. Wilt u echter geheel verzekerd zijn van een goede waterdichtheid? Maak dan gebruik van vijversealer kit zwart tussen het platte onderdeel van de doorvoer en het aangebrachte stuk folie.

De voordelen van een wanddoorvoer

Het toepassen van een wanddoorvoer heeft een aantal belangrijke voordelen. We zullen ze dan ook een voor een bespreken. Allereerst is het toe te passen als een normale doorvoer. Deze doorvoer heeft immers een 50mm pvc buisaansluiting. Een tweede voordeel heeft betrekking op uw vijver of zwemvijver. Want met behulp van de kogeluitstromer kunt u het gefilterde water gericht in de vijver pompen. Dan gaan we door naar een derde voordeel die u hiermee heeft. Want met behulp van de stroomkabelmanchet is de doorvoer ook als waterdichte stroomkabeldoorvoer te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld heel handig zijn bij het pompen en voor de verlichting. Om het geheel af te maken is er nog een vierde en laatste voordeel van een pvc wanddoorvoer. Want de toegepaste led lampen kunt u met één beweging monteren.

Winkelwagen

close
De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2805 reviews.