Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

Tyleen 20mm.

Tyleen 20mm.

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

Tyleenslang

Als u een water- of gasleiding aan wilt leggen komt de tyleen slang van pvc24.nl goed vans pas! Er zij in  onze webwinkel diverse variante verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit maakt het eenvoudiger om te zien voor welk doeleinde de slangen geschikt zijn. Zo zijn de slangen met blauwe strepen geschikt voor drinkwater en/of beregening, terwijl de gele strepen aangeven dat een slang bedoeld is voor een gas verbinding. Elke tyleen slang is bovendien in verschillende diktes en maten van flexibiliteit verkrijgbaar.

Tyleenslang 20mm

Bij ons kunt u terecht voor ieder formaat tyleen slang. 20mm vormt hierop geen uitzondering. Tyleen slangen van dit formaat worden meestal gebruikt voor tijdelijke of permanente koud water toevoer. Dit komt omdat deze slangen niet zuurstof dicht zijn en daarom niet voor warm water mogen worden toegepast. U kun de tyleenslang 20mm eenvoudig aansluiten en aan een muur bevestigen met behulp van onze vele tyleen accessoires. Bekijk ons uitgebreide assortiment online!

Tyleenslang drinkwater

U kunt met verschillende varianten van onze tyleenslang drinkwater vervoeren. Bekijk goed bij de omschrijving van de specifieke slang of deze voor drinkwater geschikt is. Deze slangen zijn altijd voorzien van het KIWA keurmerk, zodat u weet dat er met de tyleenslang drinkwater wordt voldaan aan de strengste kwaliteitseisen. Als u koppelingen wilt toepassen in uw drinkwater leiding, raden wij de Isiflo sprint onderdelen aan. Deze zijn verreweg het meest geschikt voor tyleenslang drinkwater toepassingen.

tyleenslang kopen

U kunt voordelig, eenvoudig en snel uw tyleenslang kopen bij pvc24.nl! Met onze slangen en bijpassende koppelingen zet u zelf gemakkelijk en in zeer korte tijd een gas- of waterleiding in elkaar. De verschillende soorten en afmetingen in ons uitgebreide aanbod zorgen ervoor dat u altijd het type slang vindt dat u nodig heeft. Omdat onze onderdelen voldoen aan alle kwaliteitseisen ( KIWA keur) hoeft u zich hierover bij het tyleenslang kopen geen zorgen te maken. Bestel online en krijg uw tyleenslang snel thuis gestuurd!

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 845 reviews.