Enig resultaat

Meer info?

Koop hier voordelig online water slangen en koppelingen voor diverse toepassingen. PVC24.nl beschikt over een groot aantal slangen en koppelingen. Deze zijn zeer eenvoudig en voordelig te bestellen via deze web winkel.

De tuinslangen zijn zowel voor hobby matig als voor professioneel gebruik. Behalve tuin slangen koopt u hier tevens GEKA koppelingen, messingen slang verbinders, storz-koppelingen, haspels en slangen en slang klemmen.

Ook voor een beregening systeem bent u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen alles op het gebied van automatische beregening zoals sproeiers, beregening computers, druppel slangen, magneet kleppen. Bij sproeiers kunt u denken aan pop-up sproeiers,  vernevelaars, maar ook aan micro irrigatie voor het druppelsgewijs bewateren aan uw planten.

bekijt u in de webwinkel de verschillende producten en koopt u voordelig de tuinslang, handslang en de koppelingen die u nodig hebt voor de slangen. PVC24.nl heeft een zeer ruim assortiment, u profiteert van zeer lage prijzen en wij leveren uw bestelling altijd zo snel mogelijk

Winkelwagen

close
De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2805 reviews.