Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

Slangen en Koppelingen

Slangen en Koppelingen

Slangen en koppelingen zijn de oplossing waar buizen ophouden, deze zijn gemakkelijk te gebruiken in kleine ruimtes. Dit komt door de flexibiliteit. Ook fijn te gebruiken als je geen ruimte hebt om met PVC bochten te werken.

Ons advies is om bij de slangen altijd slangkoppelingen te gebruiken en waar mogelijk te lijmen. Dit voorkomt het losschieten wat voor grote problemen kan zorgen. Bij vijver- en dompelpompen kunt het slangpilaar binnendraad direct op de pomp draaien.

Slangen en Koppelingen

PVC Slang verlijmbaar

Deze slang is te gebruiken in elke situatie. De PVC slang heeft de eigenschappen van een druk PVC buis, echter is deze flexibel.
Vanwege de flexibiliteit voorkomt allerlei moeilijke bochten en extra weerstand, tevens naast en rondom een vijver in je tuin en of zwembad een aanrader. Met schep of ander scherp voorwerp zal je deze niet snel beschadigen.
De PVC slang is te verlijmen met alle PVC koppelingen, wij adviseren de Griffon UNI 100 pvc lijm.

3-d koppeling

3 delige koppelingen worden veel toegepast in installaties omdat deze dan demontabel blijven. Dus als u een 3-d koppeling plaatst bij een apparaat of een doorvoer dan kunt u deze losmaken zonder te moeten zagen. Kortom voor onderhoud of calamiteiten onmisbaar in uw installatie.

Slangpilaar

Indien bij een installatie waar gebruik gemaakt word van een vijverslang, slangpilaren deze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen.
Slangpilaar lijmverbinding:  door middel van deze pilaar is voorzien van een spie aansluiting die rechtstreeks verlijmd kan worden in een koppeling.

Slangpilaar binnendraad: deze pilaar is voorzien van een binnendraad aansluiting. Deze is rechtstreeks op een pomp of andere apparaat met buitendraad aan te sluiten.

Slangpilaar buitendraad: Zo is deze pilaar is voorzien van een buitendraad aansluiting. Deze is rechtstreeks aan te sluiten op koppelingen of apparaten met een buitendraad aansluiting.

Tips voor de praktijk:

Gebruik bij een koppeling met draad Tape voor draadafdichting
Zorg ervoor dat slangen niet in een knik of korte bocht liggen.
Product goed reinigen.
Producten recht over elkaar schuiven en niet onnodig draaien na bevestiging.

Heeft u een zakelijke aanvraag met grote aantallen? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 848 reviews.