Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

3-delige koppeling

3-delige koppeling

3 delige koppeling Deze koppeling heeft aan beide zijden een lijmkoppeling, de genoemde maten zijn innwendig. De koppeling word compleet geleverd met afdichtingsrubber en is verkrijgbaar in de maten 10mm. t/m 110mm.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

3-delige koppeling

Het PVC drukleidingassortiment is compleet en bestaat zowel uit buizen als hulpstukken om de onderlinge verbinden tot stand te brengen.

Toepassing

Druk pvc kan worden toegepast binnen en buiten, bij waterleiding, CV installatie, (koi)vijverbouw, zwembaden en beregening.

Belastbaarheid

De belastbaarhied van ons Druk PVC assortiment staat per artikel aangegeven met de term PN. Deze waarde geeft zicht op de wanddikte van het artikel. Wanneer een artikel een vermelding PN16 heeft dan kan deze wanddikte een belasting van 16BAR aan.

Druk PVC wordt steeds vaker toegepast door zijn hoge duurzaamheid en makkelijk bewerking. Daarnaast is het geliefd product door zijn donkere kleur en vele koppelingen.

Tips voor de praktijk:

  • Gebruik de juiste lijm als Griffon Uni 100 of Tangit 16 bar PVC Lijm
  • Product eerst goed ruw schuren, beide koppelingen of buis.
  • Product goed reinigen.
  • Producten recht over elkaar schuiven en niet onnodig draaien na verlijming.

Wij streven naar het werken met 1 leverancier, echter kan het zijn dat de artikelen afwijken van de afbeelding door de aanwezige voorraden.

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 842 reviews.