Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

Koppelingen & hulpstukken

Koppelingen & hulpstukken

Tuinslang aansluitingen die binnen- en buitenkranen verbinden met het Hozelock 'quick connect' systeem.

Wenst u grotere aantallen neem dan contact met ons op

Alle 1 resultaten weergegeven

ProductPrijsAantal

Tricoflex Ultraflex-slang (Ø12,5 mm) 20 meter – Startset

€27.95

meer info over,

Koppelingen & hulpstukken

?

kraanaansluitingen

met behulp van een kraanaansluiting sluit u de tuinslang aan op de waterkraan. In onze webshop vindt u diverser soorten kraanaanslutingen met verschillende schroefdraden. Afhankelijk van uw kraan kiest u dus een kraanaansluiting uit. Daarnaast heeft u de keuze uit een kraansluiting waaraan u vervolgens één, twee of zelfs vier tuinslangen kunt koppelen. De Hozelock vierweg kraanaansluiting is bijvoorbeeld ideaal wanneer u meerere tuinsproeiers wilt aanzetten en tegelijkertijd bijvoorbeeld uw mountainbike wilt schoonspuiten

slangstukken

Een slangstuk gebruikt u om uw tuinslang te koppelen aan een kraanaansluiting of om uw tuinslang te verbinden met bijvoorbeeld een spuitkop, autowasborstel of tuinpomp. slangstukken zijn verkrijgbaar met of zonder waterstop. het voordeel van een slangstuk met waterstop is dat u niet te maken heeft met een doorstromende waterstraal zodra u de tuinslang loskoppelt.

slangverbinders

Naast kraanaansluitingen en slangstukken zijn er ook speciale slangkoppelingen die u kunt gebruiken om meerdere slangen met elkaar te verbinden, de zogenaamde slangverbinder. Met een slangverbinder, ook wel gewoon koppelstuk genoemd. kunt u zelf de gewenste lengte van uw tuinslangen bepalen. Ook ideaal om te gebruiken wanneer uw tuinslang is beschadigd wilt u niet twee, maar drie slangen met elkaar verbinden? ook dat kan. Hiervoor kunt u het zogenoemde driewegstuk aanschaffen.

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 464 reviews.