Enig resultaat

PVC T-stuk 45 graden

Wilt u een aftakking met een hoek van 45 graden maken in de PVC afvoerbuis van uw riolering? Dat kan met een PVC T-stuk 45 graden. Onze PVC hulpstukken zijn KOMO gekeurd. Hierdoor weet u dat het T-stuk aan de voor Nederland gestelde eisen voldoet. Daarnaast geeft het ook aan dat het T-stuk bestand is tegen de Nederlandse bodemsamenstelling en een sterk wisselend grondwaterpeil.

Komo keur

Komo is het collectief keurmerk van de Nederlandse bouwsecotr. De PVC afvoerbuis valt specifiek onder het ‘Komo-instal’ label. Dankzij dit merk is Komo-pvc zeker van een genormeerd productieproces en een onbetwistbaar kwailiteitsvol eindproduct. Komo is kwaliteit. KOmo pvc zorg voor een verhoogd efficiënte tijdens het bouwen en dus voor lagere bouw- en faalkosten.

SN4/SN8

De factors twee, vier en acht drukken specifiek de ‘verdikking’ van de buis uit. SN8 is dan de ‘Zwaarste’ en SN2 is de ‘lichtste’ uitvoering van een bepaald type. SN4 buizen worden doorgaans het meest gebruikt. Zij zijn zowel geschikt voor binnen- als voor buitenriolering. Voor ‘grotere’ werken zijn SN8 buizen vaak de aangewezen keuze. Deze buizen kunnen beter weerstaan aan oppervlaktedruk en grondbelasting. Daarom zijn zij, bijvoorbeeld, geschikt voor gebruik onder wegen, inritten, opritten of parkeertereinen.

Winkelwagen

close
De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2805 reviews.