Enig resultaat

PVC T-stuk 90 graden

Wilt u en aftakking met een hoek van 90 graden maken in de PVC afvoerbuis van uw riolering? Dat kan met een PVC T-stuk 90 graden. Onze PVC hullpstukken zijn KOMO gekeurd. Hierdoor weet u dat het T-stuk aan de voor Nederland gestelde eisen voldoet. Daarnaast geeft het ook aan dat het T-stuk bestand is tegen de Nederlandse bodemsamenstelling en een sterk wisselend grondwaterpeil.

Komo keur

Komo is het collectief keurmerk van de Nederlandse bouwsector. De PVC afvoerbuis valt specifiek onder het ‘Komo-instal’ label. Dankzij dit merk is Komo-pvc zeker van een genormeerd productieproces en een onbetwistbaar kwaliteitsvol eindproduct. Komo is kwaliteit, Komo pvc zorg voor een verhoogd efficiënte tijdens het bouwen en dus voor lagere bout- en faalkosten.

SN4/SN8

De factors twee, vier en acht drukken specifiek de ‘verdikking’ van de buis uit. SN8 is dan de ‘Zwaarste’ en SN2 is de ‘Lichtste’ uitvoering van een bepaald type. SN4 buizen worden doorgaans het meest gebruikt. Zij zijn zowel geschikt voor binnen- als voor buitenriolering. Voor ‘grotere’ werken zijn SN8 buizen vaak de aangewezen keuze. Deze buizen kunnen beter weerstaan aan oppervlaktedruk en grondbelasting. Daarom zijn zij, bijvoorbeeld, geschikt voor gebruik onder wegen, inritten, opritten of parkeertreinen.

Winkelwagen

close
De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2805 reviews.