Enig resultaat

Het gebruik van PP-kogelkranen

Hoewel de bediening van kogelstopkranen of kogelafsluiters in de praktijk gelijk is, verschillen de toepassingsmogelijkheden. Mattech biedt een uitgebreid assortiment aan kogelkranen voor zowel zwaardere, industriële toepassingen als voor kleinschaliger particulier gebruik. Bij elke kogelkraan staat vermeld welke toepassingsmogelijkheden deze heeft. In het bijzonder zijn dit soorten vloeistoffen die de kraan kan afsluiten en de maximale druk waarbij de kraan functioneert. Merk op dat voor diverse chemicaliën en agressieve stoffen vaak een specifiek type kogelafsluiter vereist is.

De kogelkranen van Mattech zijn in handmatig bediende, elektrische en pneumatische uitvoeringen beschikbaar. Behalve de druk is ook de frequentie van het gebruik een goede reden om voor automatische varianten te kiezen. Ons deskundige personeel beantwoordt graag vragen over de toepassingsmogelijkheden van onze verschillende kogelkranen.

Direct kogelkranen bestellen bij PVC24.nl

pvc24.nl biedt op allerlei manieren oplossingen voor uw technische problemen. U vindt hier divers en hoogwaardig afsluitmateriaal waarmee u elk leidingsysteem kunt repareren of verbeteren. Ons ruime aanbod garandeert dat u elk onderdeel gelijkwaardig kunt vervangen of desgewenst kunt verbeteren. Op ons vertrouwt u niet alleen vanwege het ruime assortiment, maar ook vanwege de hoge kwaliteit van onze producten en onze kennis van onze eigen producten. Dat is iets dat voor zowel kogel stopkranen als elk ander product geldt. Niet alleen met een concrete productvraag, maar ook met een technisch probleem kunnen wij u helpen. Heeft u een technisch probleem? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. In veel gevallen reiken wij u een passende oplossing aan.

Winkelwagen

close
De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2805 reviews.