Resultaat 1–25 van de 56 resultaten wordt getoond

PVC T-stuk 90 graden

Met een pvc t-STUK 90 graden maakt u een haakse hoek in de PVC, afvoerbuis systeem van uw riolering.

Het PVC T-stuk  is KOMO gekeurd. Hiermeer is de kwaliteit van het product gegarandeerd en weet u dat het PVC verloop t-stuk 90 graden geschikt is voor gebruik in de Nederlandse bodem.

Het PVC T-stuk heeft aan 3 zijden een lijmmof. In de mof aansluiten kan een PVC afvoerbuis worden gestoken van diezelfde diameter. Het T-stuk is stromend. Dat wil zeggen dat er een stroombocht in het T-stuk is gegoten, waardoor vallende fecaliën uit de standleiding 110 / 125mm, niet/nauwelijks in de haaks aangesloten leiding kunnen komen.

Door middel van een lijmverbinding wordt een waterdichte verbinding tot stand gebracht. Aan de binnenzijde van de mof en aan de buitenzijde van de PVC afvoerbuis wordt hard PVC lijm aangebracht. Nadat beide te verlijmen vlakken voorzien zijn van lij, kunnen ze in elkaar worden geschoven. Hierna kunt u met een doek de overtollige lijm verwijderen.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de te verlijmen oppervlakte, voordat dezem et hard PVC lijm worden ingesmeerd, goed schoon en vetvrij zijn. Dit doet u met PVC reiniger.

Winkelwagen

close
De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 2805 reviews.