Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland

Filter beregening

Bescherm uw beregeningssysteem tegen verstoppingen en schade met onze hoogwaardige filters. Onze filters zijn ontworpen om onzuiverheden, zoals zand, vuil en sediment uit uw waterbron te filteren, zodat uw beregeningssysteem optimaal kan blijven presteren.

Wat doet een filter in het irrigatiesysteem?

Een filter voor het irrigatie of beregeningssysteem is een product dat is ontworpen om onzuiverheden, zoals zand, vuil, sediment en andere deeltjes uit het water te filteren dat wordt gebruikt om planten en gewassen te besproeien.

Bij het besproeien van planten en gewassen is het van groot belang dat het water vrij is van onzuiverheden, omdat deze onzuiverheden de leidingen, sproeiers en irrigatiesystemen kunnen verstoppen of beschadigen. Dit kan leiden tot een ongelijke verdeling van water en uiteindelijk schade aan de gewassen.

Een beregeningsfilter kan worden geïnstalleerd tussen de waterbron en het irrigatiesysteem, zoals een sprinklersysteem, druppelbevloeiing of drip-irrigatie. Het filter zorgt ervoor dat het water vrij is van onzuiverheden en dat het beregeningssysteem optimaal kan blijven presteren.

Filters voor uw beregeningssysteem

Onze beregening filters zijn verkrijgbaar in diverse maten en materialen en zijn geschikt voor diverse soorten beregeningssystemen, waaronder drip-irrigatie, sprinklersystemen en druppelbevloeiing. Onze filters zijn gemakkelijk te installeren en onderhouden, en bieden een effectieve oplossing voor het voorkomen van verstoppingen en schade aan uw leidingen en sproeikoppen.

Onze filters zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om langdurig en betrouwbaar te presteren. Ze zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor u uw beregeningssysteem efficiënt kunt laten werken en geld kunt besparen op reparatie- en onderhoudskosten.

Kies voor onze hoogwaardige beregening filters en zorg ervoor dat uw beregeningssysteem optimaal blijft presteren. Onze filters zijn de perfecte oplossing voor het voorkomen van verstoppingen en schade aan uw leidingen en sproeikoppen, en zorgen ervoor dat uw tuin, gewassen of sportvelden gezond en groen blijven.

Filters