Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Dakgoten

Bent u op zoek naar een nieuwe dakgoot? Bij ons vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten dakgoten, zodat je altijd de perfecte keuze kunt maken voor jouw woning.

Soorten dakgoten

Er zijn verschillende soorten dakgoten beschikbaar, elk met hun eigen kenmerken, kleuren en voordelen. Enkele voorbeelden zijn:

  1. Bakgoot: Dit is de meest voorkomende goot, die aan de onderkant rechthoekig is en aan de bovenkant een halfronde vorm heeft. Bakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.

  2. Mastgoot: Dit type goot lijkt op de bakgoot, maar heeft een rechthoekige vorm en is smaller. Mastgoten worden vaak gebruikt voor kleinere daken, zoals bij schuurtjes of garages.

  3. Zinken dakgoot: Zink is een duurzaam en onderhoudsarm materiaal dat vaak wordt gebruikt voor dakgoten. Het kan in verschillende vormen worden gebracht, zoals de bakgoot en mastgoot.

  4. Kunststof dakgoot: Kunststof dakgoten zijn lichtgewicht, goedkoop en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en vereisen weinig onderhoud.

  5. Koperen dakgoot: Koper is duurzaam, corrosiebestendig en heeft een lange levensduur. Koperen dakgoten geven ook een luxe uitstraling aan het huis, maar zijn wel duurder in vergelijking met andere materialen.

Wat is belangrijk bij het kiezen van een dakgoot?

Bij het kiezen van een dakgoot zijn er verschillende belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

  1. Materiaal: dakgoten kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals PVC, zink, koper en aluminium. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoud en uitstraling.

  2. Vorm en afmetingen: dakgoten zijn er in verschillende vormen en maten, zoals bakgoten, mastgoten en bakgootmodellen met kraal. Het is belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen, zodat de dakgoot voldoende water kan afvoeren en niet overloopt.

  3. Onderhoud: sommige dakgoten vereisen meer onderhoud dan andere. Bijvoorbeeld, zinken dakgoten moeten regelmatig worden schoongemaakt en geïnspecteerd om te voorkomen dat er roest of lekkages ontstaan.

  4. Installatie: het is belangrijk om een dakgoot te kiezen die eenvoudig en veilig te installeren is. Soms is het beter om een professional in te schakelen om de dakgoot te installeren, om te voorkomen dat er fouten worden gemaakt.

  5. Prijs: de prijs van een dakgoot kan variëren afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en het merk. Het is belangrijk om een dakgoot te kiezen die past binnen het budget, maar ook voldoet aan de gewenste kwaliteit en duurzaamheid.

Onze dakgoten zijn niet alleen praktisch, maar ook esthetisch mooi. Zo hebben we goten met een strak design, maar ook met een meer klassieke uitstraling. Hierdoor vind je altijd een dakgoot die perfect past bij de stijl van jouw huis.

Naast dakgoten bieden we ook alle toebehoren aan, zoals dakgootbeugels, regenpijpen en eindstukken. Zo heb je alles wat je nodig hebt om jouw dakgoot perfect te installeren.

Kies voor een dakgoot van hoge kwaliteit en geniet van een goed werkende en mooie uitstraling van jouw dak. Bestel vandaag nog jouw favoriete dakgoot bij ons!

Installatiemateriaal

Z