Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

PVC terugslagklep

Introduceer nu onze PVC terugslagkleppen in uw systeem en zorg voor een veilige en betrouwbare stroom van vloeistoffen en gassen.

Wat is een PVC terugslagklep?

Een PVC terugslagklep is een type afsluitventiel dat wordt gebruikt om te voorkomen dat vloeistoffen of gassen terugstromen in het systeem en daardoor schade veroorzaken aan apparatuur of leidingen. Het is gemaakt van PVC, wat staat voor polyvinylchloride, een thermoplastisch polymeer dat bekend staat om zijn sterkte, duurzaamheid en corrosiebestendigheid.

Een terugslagklep werkt door middel van een klepmechanisme dat alleen in één richting doorlaatbaar is. Wanneer de stroomrichting normaal is, wordt de klep geopend, waardoor de vloeistof of het gas door de klep kan stromen. Wanneer de stroomrichting omkeert, sluit de klep automatisch om te voorkomen dat de vloeistof of het gas terugstroomt in het systeem.

Toepassingen PVC terugslagklep

Een PVC terugslagklep kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals waterbehandeling, beregening (irrigatie), vijvers, zwembaden, spa's en meer. Het is populair vanwege zijn eenvoudige bediening, lage onderhoudsvereisten en kosteneffectiviteit.

Onze terugslagkleppen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC, wat zorgt voor een uitstekende weerstand tegen corrosie en slijtage. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en drukclassificaties, waardoor u de juiste terugslagklep kunt kiezen die past bij uw specifieke toepassing en systeemvereisten.

Onze PVC terugslagkleppen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoudskosten. Bovendien zijn ze verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen, waardoor u waar voor uw geld krijgt.

Filters