Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

Kijkglas

Een kijkglas is een transparante of doorzichtige buis of plaat die wordt gebruikt om de inhoud van een tank, vat of pijpleiding te inspecteren. Kijkglazen zijn essentiële onderdelen van industriële processen en worden vaak gebruikt in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, evenals in de productie van olie, gas en andere vloeistoffen.

Materiaal kijkglas

Kijkglazen kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder glas, acryl en polycarbonaat, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes. Ze kunnen worden geïnstalleerd op horizontale of verticale leidingen en tanks en kunnen worden afgedicht met verschillende soorten pakkingen om lekkage te voorkomen.

Toepassing kijkglas

Kijkglazen kunnen worden gebruikt om het niveau van vloeistoffen in een tank of vat te controleren, de stroom van vloeistoffen in een pijpleiding te observeren en om eventuele afwijkingen, vuil of afzettingen in de pijpleiding of tank te detecteren. Ze bieden ook een visuele controle van het productieproces en stellen operators in staat om snel problemen te identificeren en te verhelpen.

Kijkglazen zijn ook een belangrijk hulpmiddel voor het monitoren van de veiligheid in een productiefaciliteit. Door het gebruik van kijkglazen kunnen operators de productieprocessen veilig bewaken en eventuele problemen of lekkages onmiddellijk detecteren, wat de veiligheid van werknemers en de omgeving kan verbeteren.

Kijkglazen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten om aan verschillende toepassingen te voldoen. Het is belangrijk om het juiste kijkglas te kiezen voor uw specifieke toepassing om een veilige en betrouwbare inspectie te garanderen.

Filters