Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Besturingskabel

Onze besturingskabels voor beregening zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om te werken in veeleisende omgevingen met veel vocht, warmte, UV-straling en andere omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn op de prestaties van de kabels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, afhankelijk van de behoeften van uw specifieke irrigatiesysteem.

Wat doet een besturingskabel?

Een besturingskabel voor beregening is een kabel die wordt gebruikt om irrigatiesystemen in de landbouw te besturen en te regelen. Deze kabels worden gebruikt om signalen en gegevens te verzenden tussen de controller of het besturingssysteem en de verschillende componenten van het irrigatiesysteem, zoals kleppen, sensoren en pompen.

Eigenschappen besturingskabel

De besturingskabel voor beregening is ontworpen om te werken in veeleisende omgevingen met veel vocht, warmte, UV-straling en andere omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn op de prestaties van de kabels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, afhankelijk van de behoeften van het specifieke irrigatiesysteem.

Een goed ontworpen besturingskabel voor beregening kan helpen bij het verbeteren van de efficiëntie van het irrigatiesysteem door het verminderen van de verliezen van water en energie. Dit kan op de lange termijn leiden tot aanzienlijke besparingen op water- en energiekosten.

Besturingskabels voor beregening worden ook gebruikt in andere toepassingen zoals sportvelden, parken en openbare tuinen waar ze helpen bij het aansturen van irrigatiesystemen om een ​​gezonde en groene omgeving te behouden.

Toepassingen besturingskabel

Onze besturingskabels voor beregening zijn geschikt voor gebruik met verschillende soorten irrigatiesystemen, zoals druppelirrigatie, sproei-irrigatie en overstromingsirrigatie. Ze zijn ontworpen om signalen en gegevens te verzenden tussen de controller of het besturingssysteem en de verschillende componenten van het irrigatiesysteem, zoals kleppen, sensoren en pompen.

Onze besturingskabels voor beregening zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor u tijd en geld bespaart op installatie en reparaties. We bieden ook op maat gemaakte oplossingen, zodat u de perfecte besturingskabel kunt vinden voor uw specifieke irrigatiesysteem.

Of u nu werkzaam bent in de landbouw of andere toepassingen zoals sportvelden, parken en openbare tuinen, onze besturingskabels voor beregening zijn een essentieel onderdeel van uw irrigatiesysteem. Ze zijn betrouwbaar, efficiënt en garanderen een lange levensduur van uw irrigatiesysteem.

Bestel vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van onze hoogwaardige besturingskabels voor beregening!

Filters