Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn

Micro irrigatie

Micro irrigatie is een bewateringssysteem dat gebruikmaakt van gecontroleerde hoeveelheden water om planten rechtstreeks bij de wortels te bewateren. Het is een zeer efficiënte manier van bewateren, omdat het water direct naar de planten gaat en er weinig tot geen verdamping plaatsvindt.

Micro irrigatie producten

Ons assortiment van micro irrigatie producten omvat druppelslangen, sproeiers, emitter- en spraysystemen, die nauwkeurig worden geplaatst om het water rechtstreeks bij de wortels van de planten af te leveren. Dit zorgt ervoor dat de planten precies de juiste hoeveelheid water krijgen die ze nodig hebben om gezond en productief te blijven.

Voordeel micro irrigatie

Het grootste voordeel van micro irrigatie is dat het zeer efficiënt is in het gebruik van water. Door het water rechtstreeks bij de wortels van de planten af te leveren, wordt er minder water verspild door verdamping en afloop. Dit betekent dat er minder water nodig is om dezelfde resultaten te bereiken als bij traditionele bewateringsmethoden.

Bovendien kan micro irrigatie worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende planten en gewassen, waardoor het een zeer veelzijdig en aanpasbaar systeem is. Het kan ook worden gebruikt in verschillende soorten tuinen en landschappen, van kleine tuinen tot grote landbouwgebieden.

Kies voor onze hoogwaardige micro irrigatie producten om uw planten en gewassen te voorzien van de juiste hoeveelheid water voor optimale groei en opbrengst. Met ons assortiment van hoogwaardige en duurzame micro irrigatieproducten, zoals druppelslangen en sproeiers, kunt u uw bewateringssysteem op maat samenstellen voor uw specifieke behoeften.