Menu
Klantenservice Momenteel gesloten
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering
icon Supersnelle levering
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Supersnelle levering
icon Ruim 3000m2 aan magazijn

Lucht en gasslangen

Een lucht- en gasslang is een speciaal type slang dat is ontworpen om lucht of gas te transporteren in verschillende toepassingen. Deze slangen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Luchtslangen industrie

Luchtslangen worden vaak gebruikt in industriële toepassingen zoals pneumatiek, persluchtgereedschappen en luchtcompressoren. Deze slangen zijn meestal gemaakt van materialen zoals PVC, rubber of polyurethaan, die bestand zijn tegen hoge drukken en slijtage.

Gasslangen toepassingen

Gasslangen worden vaak gebruikt voor het transporteren van verschillende soorten gassen zoals propaan, butaan, aardgas en helium. Deze slangen moeten speciaal ontworpen zijn om veilig en efficiënt gas te transporteren, en moeten bestand zijn tegen corrosie en hoge drukken. Gasslangen moeten voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften om het risico op lekkage of explosie te minimaliseren.

Het is belangrijk om het juiste type slang te kiezen voor de specifieke toepassing en om de slang regelmatig te inspecteren op slijtage, beschadigingen en andere tekenen van verzwakking. Het onjuist gebruik of onderhoud van lucht- en gasslangen kan leiden tot gevaarlijke situaties, zoals lekkage of explosie.

Lucht- en gasslangen veiligheidsvoorschriften

Kortom, een lucht- en gasslang is een speciaal type slang dat is ontworpen om lucht of gas te transporteren in verschillende toepassingen. Deze slangen moeten speciaal ontworpen zijn om veilig en efficiënt lucht of gas te transporteren, en moeten voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften om het risico op lekkage of explosie te minimaliseren.

Filters