Menu
Klantenservice Open tot 17.00 uur
search
wishlistcart
usp Levering in binnen- en buitenland
usp Supersnelle levering
usp Ruim 3000m2 aan magazijn
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Levering in binnen- en buitenland
icon Supersnelle levering

PP aanboorzadel

Voeg nu snel en gemakkelijk een aftakking toe aan uw bestaande leiding met onze PP aanboorzadels.

Onze PP aanboorzadels zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, en bieden een snelle en gemakkelijke manier om een aftakking te maken in uw leidingnetwerk.

Onze aanboorzadels zijn ontworpen om te worden geïnstalleerd zonder de bestaande leiding te hoeven doorsnijden, waardoor u tijd en geld bespaart op dure reparaties en onderbrekingen van uw productieproces. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw toepassing.

Wat is een PP aanboorzadel?

Een PP aanboorzadel is een type hulpstuk dat wordt gebruikt om een aftakking te maken op een bestaande leiding zonder de leiding te hoeven doorsnijden. Het is gemaakt van polypropyleen (PP), een thermoplastisch polymeer dat bekend staat om zijn hoge hittebestendigheid, chemische bestendigheid en duurzaamheid.

Het aanboorzadel wordt op de bestaande leiding bevestigd door middel van een klemsysteem en heeft een uitlopende aftakking waaraan een nieuwe leiding kan worden bevestigd. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke manier om een aftakking te maken, zonder de bestaande leiding te beschadigen of te onderbreken.

Toepassingen PP aanboorzadel

PP aanboorzadels worden vaak gebruikt in industriële toepassingen, zoals in de chemische verwerking, waterbehandeling, en in de voedingsmiddelenindustrie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om te voldoen aan de specifieke eisen van een bepaalde toepassing en kunnen worden gebruikt voor zowel horizontale als verticale leidingen.

Onze PP aanboorzadels zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, wat zorgt voor een uitstekende hittebestendigheid, chemische bestendigheid en duurzaamheid. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw leidingnetwerk veilig en betrouwbaar blijft, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Filters