Goedkoop + topservice + groot assortiment!   Verzenden: € 6,95   v.a. € 99 geen verzendkosten

Mobile menu

Productmenu

Tyleen / Tyleen koppelingen

Tyleen / Tyleen koppelingen

Bent u op zoek naar een tyleen koppeling of een tyleenslang? Dat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment tyleen tegen scherpe prijzen. Tevens vindt u op onze webshop een compleet assortiment PVC hulpstukken.

Tyleen wordt gebruikt voor tijdelijke en permanente koudwaterleidingen. Omdat de buizen niet zuurstofdicht zijn mogen ze niet worden gebruikt voor warm water i.v.m. bacterie vorming. Je ziet het bijvoorbeeld veel op campings. Tevens wordt het ook gebruikt voor beregening van tuinen en kassen.

Wanneer u een tyleen waterleiding wil aanleggen gebruikt u een tyleenslang voorzien van het KIWA keurmerk. Deze is te herkennen aan zijn blauwe streep en is verkrijgbaar in rollen van 50 of 100 meter.

Tyleen / Tyleen koppeling

Tyleen / Tyleen koppelingen hebben 3 verschillende aansluitingen. De meest voorkomende en eenvoudigste manier van verbinden is de knelkoppeling. Deze tyleen koppeling bestaat uit een ring met een schroefverbinding. Hiermee heb je geen lijm of wat anders nodig om de tyleenslang te verbinden.
De andere mogelijkheid is om de verbindingen te maken met een binnen of buitendraad verbinding, deze kunt u verbinden met een teflon tape. Daarnaast kunt u met de draadverbindingen makkelijk verder gaan met PVC hulpstukken of koper.

Tyleen: uitleg toepassingen

Wanneer er bij een artikel in de categorie tyleen één van de volgende vermeldingen staan is deze als volgt toepasbaar:

Knel: dit betekent dat de aansluiting doormiddel van een knel verbinding aangesloten word.
Binnendraad: dit betekent dat er minimaal 1 aansluiting binnendraad bevat in de genoemde maat.
Buitendraad: dit betekent dat er minimaal 1 aansluiting buitendraad bevat in de genoemde maat.
Verloop: dit betekent dat u met dit artikel 2 verschillende maten met elkaar kunt verbinden, de beide maten staan bij het artikel vermeld.

Tyleen kopen

Wil je Tyleen / Tyleen koppeling kopen van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij PVC24 aan het juiste adres. Wij bieden onze producten en aan tegen zeer scherpe prijzen.
Wil je graag eerst advies of extra informatie voordat je een Tyleen / Tyleen koppeling of ander product gaat kopen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wij staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook langskomen in onze winkel.

De waardering van www.pvc24.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 373 reviews.